BAKKER BART SURHUISTERVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Surhuisterveen. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 14:01 Prima bezorging. Zoals nu komt het wel vaak voor dat de bestelling niet helemaal juist of naar wens is: verkeerde broodjes, verkeerd beleg of karig beleg. Jammer! Want verder smaken de broodjes prima.
6 jul 2022 om 14:39 Kraakverse producten op de Italiaanse bol, heerlijk gegeten. 2,50 voor een hamkaas croissant vind ik wel erg veel. Vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.
2 mrt 2022 om 16:25 Bezorging was er snel. Broodje warme beenham was alleen geen succes. Niet gegrild, je krijg gewoon ham met sla. Zonder honing mosterd saus en dag voor die prijs. Panini pulled pork was wel lekker. Maar de twee tosti brie waren anders dan in Sneek.
1 dec 2021 om 14:33 Lekkere broadsjes en kreas op tiid oan hûs besoarge !
10 nov 2021 om 14:04 Lekkere, goed belegde broodjes en vlot bezorgd.
29 sep 2021 om 13:04 Was een lekker broodje alleen had meer beleg verwacht. De "verse" sappen vielen tegen...
17 aug 2021 om 13:47 Top ! Snelle levering en heerlijke broodjes
30 jul 2021 om 13:28 Het eten kwam op tijd en was heerlijk, we gaan hier zeker vaker bestellen!
9 jul 2021 om 18:02 Heerlijk eten... En exact op de aangegeven tijd geleverd! Hier gaan wij zeer zeker vaker bestellen... Zeer goede ervaring...
24 jun 2021 om 14:10 Slecht. Sla was denk ik wel 4 dagen oud…. Was er geel over. Dit is al de 6de keer dus helaas
24 jun 2021 om 13:33 Heerlijk!!
14 jun 2021 om 12:28 45 minuten langer op het eten gewacht dan wat de tijd aan geeft en dit is wel eens vaker gebeurt. Het eten smaak heerlijk!