BAKKER BART SURHUISTERVEEN

BAKKER BART SURHUISTERVEEN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen
9 dec 2019 om 15:10 Heerlijke broodjes gehad
23 nov 2019 om 15:56 Warm broodje beenham word koud geleverd. Tosti leek wel een veldslag.
19 nov 2019 om 21:55 Broodje met zalm precies als besteld. Gewoon lekker en goed, zoals ik gewend ben als ik het zelf haal. De rest van mijn bestelling ook goed en smakelijk!
30 okt 2019 om 11:27 Ik had komkommer bij het broodje besteld dus wou even kijken hoeveel erop zat (4 kleine stukjes op een Italiaanse bol) maar er zat nog iets extra's tussen wat ik niet had besteld, een lange haar. Niet heel fijn.
23 aug 2019 om 13:39 Bezorg tijd van een krant
7 aug 2019 om 15:41 Bestelling weer niet goed.
9 jan 2019 om 16:10 Het broodje beenham bevat bijzonder weinig beenham
27 okt 2018 om 12:43 Brood niet vers en taai, niet de eerste keer dat dit voor komt aan de reviews te zien. Bezorging was wel mooi vlot
28 sep 2018 om 15:32 Broodjes waren allemaal taai, droog en niet vers. Veel geld voor matige kwaliteit.
11 jul 2018 om 18:59 Hartstikke lekker eten met kwaliteit !
12 jan 2018 om 14:15 Helaas waren de broodjes erg droog, je kon niet gewoon een hap nemen zonder dat je een scherp stukje van de korst voelde. Ook de levering liet ten wensen over, het duurde langer dan een halfuur.
27 jul 2017 om 16:49 Alles was lekker, maar zaten wat zwarte haren in het eten.